fbpx

A jó weboldal nem csak szép, hanem el is ad!

Vevőszerző weboldalakat és landing oldalakat készítünk!

Webdesign + profi szövegírás = PROFITÁLÓ WEBOLDAL

A szép honlap önmagában nem fog neked több bevételt termelni. Ahogy egy sales szöveg is kevés, ha senki nem olvassa el. Egy jó weboldal, akkor mondható jónak, amikor profitot is generál. Éppen ezért kombináljuk a szövegírást, és a webdesignt.

Mert egy 100% a célközönség számára megírt szöveg + profi megjelenés = a garantált sikerrel.

LEGYEN TIÉD A KÖVETKEZŐ WEBOLDAL AMIT KÉSZÍTÜNK!

Mindent megteszünk, hogy olyan weboldalt és landing oldalt kapj, ami folyamatosan bevételt generál. Leszel te a következő?

Milyen honlapra van szükséged?

Mit mondanak az ügyfelek?

Bátran ajánlom Ciprian-t, ha szeretnél együttműködni valakivel, aki precízen és gyorsan dolgozik. A mai rohanó világban nem ér rá az ember heteket várni egy blogcikkre, vagy épp egy landoló oldal elkészítésére, mert mire elkészül, aktualitását veszti a dolog. Számomra a gyorsaság és a minőség egyaránt fontos, ezért dolgozom Ciprian-al.
Czeizer Zsolt

Salesoldal.hu

Cipriannal landing oldalak és komplett webshopok elkészítésében dolgozunk együtt. Olyan embert ismertem meg benne, akit minden megrendelő elképzel: gyors és motivált a munkában, mindig elérhető kommunikációban, magáénak érzi a projekteket és lelkiismeretesen áll a feladatokhoz. Vele gördülékeny az együttműködés.
Tasnádi Ádám

Tasnadiadam.hu

Ha egy igazán profi és gyorsan dolgozó szakemberre van szükséged, akkor nem kérdés, hogy Ciprian a te embered! Fél tucatnyi általam rendelt landing oldal és egy halom blogcikk után bátran ajánlom Neked!
Müller Péter

Müller Péter Marketing

MI FOG TÖRTÉNNI AZ AJÁNLAT KÉRÉS UTÁN?

N

1. lépés: Űrlap kitöltése, és elküldése

Ha tetszett, amit eddig láttál, akkor nincs más dolgod mint kitölteni az itt található igényfelmérő űrlapot. Maximum 2 percet vesz igénybe.

Az űrlap kitöltését követően maximum 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy időpontot, egy 30 perces online konzultációra.

N

2. lépés: Időpont egyeztetés - Telefonon

Az űrlapon válaszd ki a számodra legideálisabb időpontot, amikor tudunk pár percet telefonon beszélgetni. Ekkor fogjuk lefixálni a konzultáció pontos időpontját.

Fontos, hogy maximum 2 munkanapon belül fel foglak keresni. Ha nem érlek el, akkor SMS-t küldök, hogy tudd majd, hogy én kerestelek.

N

3. lépés: Start Konzultáció

Ezen az online történő megbeszélésen megvizsgáljuk, hogy hol tartasz most, mik a céljaid és pontosítjuk azt, hogy hogyan tudunk segíteni elérni ezeket a célokat.
A megbeszélés elején Mi kérdezünk, Te válaszolsz, azonban ahogy telik az idő, egyre inkább látjuk a helyzeted és beindul az ötletelés.